Om Hallen

Vi har sagt ja til udfordringen med at få stablet virksomheden ‘Viadukthallen’ på benene, men håber, at I alle vil hjælpe os på vej med gode idéer. Ring til os eller læg en seddel i postkassen.

Da stort set hele driften af hallen er baseret på frivillig arbejdskraft, må vi alle hjælpe hinanden.
For at sprede opgaverne lidt er der aftalt nogle retningslinier for benyttelse af hallen, som vi håber alle vil være en del af.

Der har været talt om oprettelse af et fittnesscenter, og det er nu besluttet at dette vil blive etableret i løbet af året med forventet start i januar.


Der bliver tale om et komplet motionscenter, med mulighed for at røre alle muskelgrupper.
Derudover bliver der opstillet 10-15 spinningscykler. De nærmere detaljer kommer senere.

I nær fremtid kommer der ligeledes en airtrack til hallen til fremme af springgymnastikken.


Musiklokalet vil starte op i løbet af de næste måneder. Hensigten er her, at man kan leje lokalet en hverdagsaften nogle timer, hvor man kan øve med sit band.

De fysiske udfoldelser

Hallen er åben for alle, når der er aktiviteter; på hverdage er dette oftest kl. 16 – 22.

Selve hallen kan benyttes af de der har meldt sig til en aktivitet; man kan således ikke bruge selve hallen udover ‘når man går til noget’. Det er dog i orden at være tilskuer på sidelinien, såfremt det er i orden med de respektive trænere.

Gulvet i hallen kan ikke lide fodtøj med mørke såler, da dette giver sorte streger, som er vanskelige at fjerne. Derfor er vi nødt til at bede jer bruge fodtøj der ikke giver mærker, eller alternativt bare tæer.

Når man er færdig med sin sport, skal der ryddes op. D.v.s. at sidste hold på banen fjerner diverse net, gymnastikredskaber, fodboldbander eller lignende, med mindre man har en aftale om andet.

Dagens sidste aktivitet, som indtil videre er kl. 21 – 22, står for at feje gulvet, så det står klar til brug næste morgen.

Der findes i hallen et virkeligt godt musikanlæg, som er låst inde umiddelbart indenfor hallen.

Trænere/ledere der skal bruge musikken har en nøgle hertil. Anlægget kan p.t. bruges til CD’er og kasettebånd, men snart også minidisks.


Der vil i løbet afkort tid blive lavet en skriftlig vejledning med fotos, så alle har mulighed for at betjene apparatet.

Facebook

Kontakt os i dag

Viadukthallen

CVR: 94866553

Kontakt os

Blåhøjvej 10, 7200 Grindsted​

Telefon i hallens cafeteria: 30 50 21 53 

Halbestyrer Mette Nicolajsen: 30 50 22 16

 E-mail: info@viadukthallen.dk

OBS - for booking kontakt Mette Nicolajsen 

på tlf. 30 50 22 16